IPL hårfjerner: Vælg det bedste produkt til dine behov

IPL hårfjerner

Både mænd og kvinder generes af uønsket hårvækst enten enkelte eller flere steder på kroppen. “IPL” er en populær og smertefri metode til kraftig reduktion af hår. Metoden anvendes i mange skønhedsklinikker, og igennem de seneste år er der blevet produceret mange IPL maskiner til hjemmebehandling.

Herunder får du overblik over de bedste IPL hårfjernere til hjemmebrug. Du får gode råd til at vælge den bedste maskine, som matcher dine krav til egenskaber og dine behov i forhold til effektivitet.

Hvad er IPL?

“IPL” er en forkortelse, der står for Intense Pulsed Light. Det er en teknologi, der blev udviklet tilbage i 1990’erne, og som i begyndelsen primært blev brugt på hudklikker og i skønhedssaloner. Intense Pulsed Light bruges til at reducere og fjerne hår på kroppen via lysimpulser. 

I løbet af de seneste år er der udviklet maskiner med IPL beregnet til hjemmebrug. Med dem kan du give dig selv behandlinger på dé steder af kroppen, du vil have fjernet hår.
Det er vigtigt, at du køber en IPL hårfjerner, der passer til dine behov. Det gælder blandt andet i forhold til omfang af lysimpulsstyrker og i forhold til designet.

IVISKIN G3 – Bedste begyndervalg

IVISKIN G3 IPL-hårfjerner

Om IVISKIN G3

Er det første gang, du skal købe IPL hårfjerner? For mange nye brugere af Intense Pulsed Light har det stor betydning at vælge en simpel og brugervenlig maskine med få indstillinger. 

IVISKIN G3 er den praktiske og multifunktionelle maskine til hårfjerning, der kan bruges alle steder på kroppen. Det unikke ved maskinen er den indbyggede “IceShield™”-funktion. “IceShield” sørger for at køle din hud behageligt ned, mens behandlingen med lysimpulser udføres. Du minimerer dannelse af røde kopper og irriteret hud, så du kan forlade din bopæl lige efter, du har afsluttet din behandling. 

Det er kun IVISKIN G3 og efterfølgeren, IVISKIN G4, der er udviklet med den betydningsfulde IceShield-funktion, når det kommer til maskiner til hårreduktion. 

Det er nemt at komme godt i gang med IVISKIN G3. Maskinen er bygget op omkring 5 lysstyrkeniveauer, så du altid kan vælge dén behandlingsintensitet, der passer til din hud.
Du undgår at skulle købe ny IPL hårfjerner efter få år, når du vælger IVISKIN G3. Maskinen er testet til at have en levetid på op til 20 år. 

Du kan med fordel benytte dig af tilfredshedsgarantien, når du køber IVISKIN G3. Garantien giver dig mulighed for at teste din IPL hårfjerner af i op til 100 dage. Herefter kan du returnere den tilbage til forhandler, hvis ikke den lever op til dine krav til egenskaber og behov i forhold til brugervenlighed.

Specifikationer:

 • Ice-Shield der nedkøler hud
 • Testet til at have en levetid på op til 20 år
 • 5 styrkeniveauer 

Comfort IPL – Bedste IPL hårfjerner

COMFORTH IPL - PERMANENT HÅRFJERNER

Om Comfort IPL

Er du på udkig efter én af de bedste IPL hårfjernere til hjemmebrug, skal du overveje Comfort IPL. Maskinen er godkendt til at blive brugt af uautoriserede personer, hvilket gør den ideel for dig, der ikke har anvendt IPL teknologi derhjemme før.

Comfort IPL er den praktiske og veludstyrede maskine, du kan bruge på hele kroppen samt i ansigtet. Maskinen får 4,6 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Trustpilot.dk.

Den store fordel ved Comfort IPL er den professionelle kvalitet og de gode egenskaber til at skåne din hud mod knopper og rødme. Takket være designet med den nyeste teknologi kan du forvente resultater med reduceret hårvækst efter få ugers brug. 

Comfort IPL er udviklet med lysimpulsniveauer, du nemt kan vælge imellem. Sørg for at læse brugermanualen, der følger med til din maskine, før du tager den i brug. I den dansksprogede manual finder du svar på, hvilke lysimpulsstyrker der skal bruges til bestemte områder af kroppen. 

Specifikationer:

 • Kan anvendes på krop, intime områder og ansigt
 • Der følger dansksproget brugermanual med
 • 5 lysimpulsniveauer 

IVISKIN G4 – Det professionelle valg

IVISKIN G4 IPL-hårfjerner

Om IVISKIN G4

Skal kvaliteten og egenskaberne på din maskine med Intense Pulsed Light være i top, kan IVISKIN G4 være det rette valg for dig. Som produktnavnet afslører, er G4 efterfølgeren til den populære IVISKIN G3. 

IVISKIN G4 skiller sig positivt ud på markedet for professionelle maskiner til hårfjerning til hjemmebrug. Den har flere niveauer med lysimpulsstyrker end mange af de andre kvalitetsmaskiner i samme kategori. Du får 9 niveauer af lysimpulser at vælge imellem, hvilket er ideelt for dig, der har brug for at kunne fjerne hår på flere steder af kroppen.

Med den dansksprogede brugermanual kan du nemt og sikkert komme godt i gang med IVISKIN G4. Det vigtigste er, at du får styr på din hudtype og hvilket omfang af lysimpulser, de forskellige områder af din krop skal behandles med. 

Som udgangspunkt skal du forvente at bruge din IPL hårfjerner fra IVISKIN i 3 uger, før du kan begynde at få glæde af resultaterne. Du får 100 dages tilfredshedsgaranti med dit køb af hårfjerneren. Det giver dig ro og frihed til at teste din professionelle maskine af derhjemme og blive afklaret med, om den er det bedste valg for dig.

Du får et godt greb om din maskine, uanset om du anvender den på ben, intime områder eller i ansigt. IVISKIN G4 er designet som en “pistol” med kraftigt greb, så du får høj ergonomi, når du bruger maskinen på daglige basis i en periode.

Specifikationer:

 • 9 lyspulsniveauer 
 • Ergonomisk “pistol”-design 
 • IceShield der køler huden

SkySkin IPL hårfjerner – Mest kompakte IPL hårfjerner

<div class="dfrcs"><div class='dfrcs_inner dfrcs_ajax dfrcs_shortcode_post' data-dfrcs='YTo2OntzOjc6ImNvbnRleHQiO3M6MTQ6InNob3J0Y29kZV9wb3N0IjtzOjc6InBvc3RfaWQiO2k6MTAyNTc7czo0OiJuYW1lIjtzOjk6IiZxdW90O0lQTCI7aTowO3M6MTE6ImjDpXJmamVybmVyIjtpOjE7czoxOiItIjtpOjI7czoxMzoiU2t5U2tpbiZxdW90OyI7fQ==' id='hash_fa969fe8f77dab7cf967f530dd58f858'></div></div>

Om SkySkin IPL hårfjerner

Skal du på ferie? Eller har pladsen trang på badeværelset? Denne IPL hårfjerner fra SkySkin er løsningen for dig, der går op i smarte designs og brugervenlige funktioner. På trods af det kompakte design får du en moderne og velfungerende hårfjerner, der er udstyret med den nyeste laser på markedet. 

Det er let at indstille lysimpulsstyrkerne på knappen, der befinder sig på fronten af maskinen. Som det gælder for hovedparten af de bedste IPL hårfjernere, er maskinen fra SkySkin programmeret med 5 lysimpulsniveauer. Det er optimalt for dig, der vil fjerne hår på flere steder af kroppen samt i ansigtet. 

SkySkin maskinen er udviklet til at blive brugt på hele kroppen – også omkring de intime og mere sensitive områder. En anden fordel ved maskinen er den skarpe pris. Den befinder sig i mellemprisklassen og kan være et oplagt valg, når det gælder om at finde en god IPL maskine til feriebrug eller til førstegangskøberen. 

Maskinen fra SkySkin er kvalitetssikret, og den er godkendt til at blive anvendt af uautoriserede personer til hjemmebehandlinger. Du skal forvente at kunne se resultater ved brug efter cirka 3 måneder.

Specifikationer:

 • Skarp pris
 • Kan anvendes på hele kroppen
 • 5 styrkeniveauer

BEURER IPL8500 – Hårfjerner med hudtypesensor

BEURER IPL8500 , Permanent hårfjerning

Om BEURER IPL8500

Beurer er den tyske producent der i en årrække har fremstillet kvalitetsmaskiner til velvære, skønhed og sundhed. BEURER IPL8500 er iblandt de nyeste designs fra den tyske succesvirksomhed. Den moderne maskine er som noget særligt udstyret med en sensor, der er i stand til at scanne din hudtype. 

Hårfjerneren vil automatisk indstille sig i forhold til typen af hud. Du slipper med andre ord for selv at stå for indstillingen, og du sikres, at alle behandlinger derhjemme bliver udført på samme måde, som hvis du besøgte en professionel skønhedsklinik.

Når du sammenligner BEURER IPL8500 med andre IPL hårfjernere i høj kvalitet, vil du opleve, at det tyske produkt er lavet med et mere solidt design. Det er en praktisk fordel, da du opnår et mere sikkert og stabilt greb om maskinen. Laserområdet er bredere end andre maskiner, så du skal bruge mindre tid pr. behandling.
I gennemsnit tager en fuldkropsbehandling med BEURER IPL8500 cirka 20 minutter.

Specifikationer:

 • Kort behandlingstid til hele kroppen
 • Ergonomisk design 
 • Automatisk indstilling af lysimpuls i forhold til din hud

Philips Lumea Advanced SC1997/00 – Lysepilator til dig med sensitiv hud

<div class="dfrcs"><div class='dfrcs_inner dfrcs_ajax dfrcs_shortcode_post' data-dfrcs='YTozOntzOjc6ImNvbnRleHQiO3M6MTQ6InNob3J0Y29kZV9wb3N0IjtzOjc6InBvc3RfaWQiO2k6MTAyNTc7czozOiJlYW4iO3M6MjU6IiZxdW90Ozg3MTAxMDM3NDcwMDAmcXVvdDsiO30=' id='hash_68a264688a79b9d8cc552ffcfbd6ad0a'></div></div>

Om Philips Lumea Advanced SC1997/00

Har du tendens til let at få kløende, rød eller irriteret hud, skal du være særlig omhyggelig, når du køber IPL hårfjerner. Lumea Advanced SC1997/00 fra Philips er den skånsomme hårfjerner, der behandler din hud blidt. 

Det unikke ved maskinen er “Slide & Flash”-teknologien, som får epilatoren til at glide ubesværet hen over din hud. Du udgår at komme til at presse maskinen mod huden, der kan frembringe irritation på grund af den intense laser.

Modsat mange af de moderne IPL maskiner er Lumea Advanced SC1997/00 udstyret med ledning. Ledningen gør, at du får størst anvendelsesværdi med maskinen derhjemme.
Designet med ledning har en driftsmæssig fordel. Du undgår, at batteriet i maskinen dør, så du er nødsaget til at købe ny hårfjerner efter få års brug.
Alle komponenter i Lumea Advanced SC1997/00 er lavet af høj kvalitet. Maskinen er let at gøre ren, så du kan holde en god hygiejne omkring dit uundværlige skønhedsprodukt.

Der er 5 forskellige lysimpulsniveauer at vælge imellem med Lumea Advanced SC1997/00. Maskinen kan bruges på alle områder af kroppen.

Specifikationer:

 • “Slide & Flash”-teknologi
 • Let at rengøre 
 • 5 lysimpulsniveauer

Braun Silk-expert Pro 5 PL5124 – Unisex IPL hårfjerner

Braun Lysepilator (IPL) Silk-expert Pro 5 PL5124

Om Braun Silk-expert Pro 5 PL5124

Både mænd og kvinder generes af uønsket hårvækst på kroppen eller i ansigtet. Igennem de seneste år er der kommet flere unisex IPL maskiner til, som henvender sig til begge køn. Silk-expert Pro 5 PL5124 fra Braun er én af dem.

Der er både praktiske og økonomiske fordele, når du bruger Silk-expert Pro 5 PL5124. Som noget særligt kommer maskinen med en større udstyrspakke, der blandt andet består af en opbevaringspose, præcisionshoved samt en kvalitetsskraber. Du slipper for at skulle købe flere produkter, når du anvender den moderne unisex hårfjerner fra Braun. 

Du kan bruge din maskine fra Braun på både krop, på intime områder samt i ansigtet. Uanset typen af din hud er der garanti for succesfulde behandlinger takket være de mange styrkeniveauer på lysimpulserne. Du får 10 niveauer af lysimpulser at vælge imellem.

Du kan være med til at forlænge levetiden og funktionaliteten på din maskine ved at opbevare den i den medfølgende pose. Den kan også være praktisk at bruge, hvis du skal på ferie, eller når du holder pauser mellem dine skønhedsbehandlinger. 

Specifikationer:

 • 10 lysimpulsniveauer 
 • Skraber, præcisionshoved samt skraber medfølger
 • SensoAdapt teknologi (hudtypesensor)

Remington IPL3500 Compact Control HPL – IPL hårfjerner til dig der er på farten

Remington IPL3500 Compact Control HPL

Om Remington IPL3500 Compact Control HPL

Det kan være praktisk at købe en IPL hårfjerner, der er designet til at kunne bruges på ferier og weekendophold. Håret på din krop vil løbende vokse ud, og derfor er der behov for at bruge Intense Pulsed Light over længere perioder. 

Det er særligt i sommerperioden og i forbindelse med ferier, at mænd og kvinder går op i at fjerne uønsket hår på kroppen. IPL3500 Compact Control er hårfjerneren for dig, der vil have de mest simple og hurtige behandlinger, når du er på farten.
Maskinen har et af de mest kompakte designs indenfor kategorien af hårfjernere i høj kvalitet. Der følger en opbevaringsposen med, som du kan have din IPL hårfjerne liggende i, når du skal afsted hjemmefra, eller når du vil beskytte den derhjemme.

Maskinen er bygget op omkring den nyeste teknologi, så du kan få effektive og smukke resultater. Du kan forvente at se resultater af behandlingerne efter 2 til 3 ugers brug af IPL3500 Compact Control. Den er testet og kan som udgangspunkt reducere hårvækst med op til 92%.

Compact Control maskinen er udviklet til både mænd og kvinder, og du kan bruge maskinen på alle områder af kroppen. Du får en let rengøring med IPL3500 Compact Control, så den er klar til brug igen og igen.
Med til Compact Control maskinen følger en dansksproget brugermanual, så du kan komme sikkert og trygt i gang med IPL-teknologien.

Specifikationer:

 • Unisex design
 • Kan fjerne op til 92% af uønsket hårvækst
 • Opbevaringspose er inkluderet i køb

PHILIPS BRI923/00 – Mest avancerede IPL hårfjerner

PHILIPS BRI923 00 , Permanent hårfjerning

Om PHILIPS BRI923/00

Det kan være en fornuftig investering at købe en professionel IPL maskine til hjemmebehandlingerne. Med en avanceret maskine som PHILIPS BRI923/00 får du glæde af effektive resultater og skånsomme behandlinger. 

Med de fleste hårfjernere skal du lave behandlinger gennem 3 til 5 uger. Sådan er det ikke med PHILIPS BRI923/00. Denne maskine er mere effektiv end de andre kvalitetsprodukter indenfor IPL kategorien. Her skal du kun gennemføre 6 til 8 behandlinger for at nyde godt af de smukke resultater på din krop eller i dit ansigt.

Hemmeligheden bag effektiviteten er det brede laserhoved. PHILIPS BRI923/00 kan dække 4cm2, hvor mange andre maskiner kan dække 2,5 til 3,5cm2

Den professionelle maskine fra PHILIPS er udstyret med en praktisk hudtypesensor, som sørger for at skåne din hud under behandlingerne. Sensoren scanner din hud og indstiller lysimpulserne i forhold til hudtypen.

Den høje kvalitet på maskinen afspejles i prisen. PHILIPS BRI923/00 hører til de mest eksklusive IPL maskiner på det internationale marked. Den kan være det rette valg for dig, der har planer om at bruge Intense Pulsed Light mange år ud i fremtiden. 

Specifikationer:

 • Effektive resultater efter 6-8 behandlinger
 • Beskyttelsespose er inkluderet i køb
 • Med hudtypesensor 

Sådan fungerer “Intense Pulsed Light”

De populære IPL hårfjernere fungerer i kraft af laserstråler. Strålerne sendes ud af hovedet på maskinerne, og de er beregnet til at ramme hårsækkene og varme dem op.
Du skal bruge din maskine igennem flere uger for effekt. Med tiden vil varmebehandlingen medføre, at hårrødderne dør, og håret falder af.
Hår på kroppen har varierede vækstfaser. Det er derfor, du skal bruge Intense Pulsed Light teknologien over flere uger for at opnå et ensartet resultat af dine hjemmebehandlinger.

IPL maskinerne bliver brugt af både mænd og kvinder. For at opnå den bedste effekt med din maskine, er det vigtigt, at du er omhyggelig med at vælge en variant, der passer til din hudtype og dine krav til brugervenlighed. 

Har du sensitiv hud, kan det f.eks. være en fordel at vælge en maskine med blødt laserhoved, der smyger sig let over huden. Har du tendens til røde knopper efter barbering, kan det være tegn på, at du skal overveje en maskine med Ice-Shield funktion, der nænsomt køler huden i forbindelse med behandlinger.

Værd at vide om de professionelle IPL hårfjernere til hjemmebehandling

Når det kommer til IPL hårfjernere, skal du forvente, at du får, hvad du betaler for. Derfor er det værd at investere i én af de bedste maskiner, så du får effektive og nænsomme behandlinger gang efter gang. 

Efterspørgslen på de smarte og velfungerende maskiner er stigende, og det får producenter til at fremstille hårfjernere med forskellige egenskaber og i varierede designs. Det er en god idé at sammenligne forskellige hårfjernere, så du får indtryk af designs, egenskaber og særlige produktfunktioner. 

Går du efter de bedste og mest effektive IPL maskiner på markedet, skal du holde øje med antal lysimpulser. Jo flere impulser din maskine har, jo mere effektivt kan den arbejde. De mest avancerede maskiner har op til 900.000 impulser. De fleste hårfjernere med IPL teknologi er udstyret med omkring 250.000 til 400.000 impulser.

Uanset hvilken maskine du bruger, vil det altid være muligt at indstille intensitet omkring impulser, så behandlingen matcher typen af din hud.

Sådan vælger du den bedste IPL hårfjerner

Der er flere ting, du skal holde øje med, når du sammenligner hårfjernere med IPL teknologi. Du skal forholde dig til følgende specifikationer for at kunne udpege dén maskiner, der vil være den bedste for dig:

 • Antal lysimpulser
 • Antal programmer/styrkeniveauer 
 • Design 
 • Pris 
 • Særlige egenskaber og funktioner

Det vigtigste er, at du tager udgangspunkt i dine behov, når du skal finde den bedste IPL maskine.

Derudover er det en god idé at tage afsæt i din hudtype, når du sammenligner hårfjernere. Vil du have de mest effektive resultater, kan du overveje en maskine med hudtypesensor. Her tilpasser din maskine sig automatisk til din hud, så du er sikker på at få den korrekte behandling til at fjerne hår på både krop, intime områder eller i ansigtet. 

Populære