SkønhedsMagasinet

Coffee Zero Anmeldelse → Spar 50% og Tab dig

Coffee Zero

Coffee ZeroCoffee Zero Anmeldelse: De fleste mennesker drikker kaffe dagligt. Især morgenkaffe kan være vigtig for at komme godt i gang, men mange vil også gerne have et par kopper senere på dagen.

Går du med drømmen om at tabe dig eller generelt få en sundere livsstil? Har du en dårlig vane med at spise for meget slik? Eller savner du mere overskud og energi i hverdagen? Så kunne det være, du skulle overveje at bytte en af dine daglige kopper kaffe ud med Coffee Zero.
Læs med her og bliv klogere på produktet.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Hvad er Coffee Zero?

Coffee ZeroCoffee Zero er, som navnet indikerer, en kaffe. Dog er der ikke tale om en helt almindelig kaffe. Coffee Zero er nemlig særligt udviklet og adskiller sig derfor fra almindelig kaffe på en række punkter.

Grønne kaffebønner

Kaffebønnerne i Coffee Zero er grønne og uristede – i modsætning til almindelige kaffebønner, der ristes ved 210 grader. At de er grønne og uristede gør, at deres naturlige aktive stoffer forbliver intakte.

Klorogensyre

Fordi bønnerne er grønne, indeholder de også langt mere klorogensyre end bønner, der er blevet ristet. Klorogensyre hæmmer blodsukkerstigninger og er også med til at øge metabolismen.

Antioxidanter

Der er også mange antioxidanter i grønne kaffebønner. De bekæmper oxidativ stress og giver dig øget energi og overskud.

Krom

Et af de vigtige naturlige indholdsstoffer i Coffee Zero er krom. Det bliver let optaget i kroppen og er en vigtig del af nedbrydningen og forbrændingen af kulhydrater, proteiner og fedt.

Krom er desuden også med til at regulere og stabilisere blodsukkeret.

Koffein

Ligesom almindelig kaffe er der også koffein i Coffee Zero. Derfor kan du roligt skifte en af dine daglige kopper ud med Coffee Zero uden at være bekymret for, om du kommer til at mærke det på dit generelle energiniveau.

Hvordan virker Coffee Zero?

Coffee Zero kommer i små poser, der er nemme at tage med på farten eller have stående derhjemme. Posens indhold skal blot blandes med kogende vand, og én pose giver én kop kaffe.
Du drikker det som helt almindeligt kaffe, og smagen er også fuldstændig, som du er vant til. Der bliver brugt 100% arabicabønner i Coffee Zero, så det er en aromatisk kaffe med en kraftig smag.

Allerede efter de første par uger, hvor du regelmæssigt drikker Coffee Zero, vil du formentlig kunne mærke, at din sliktrang er nedsat, og forbrændingen gradvist begynder at stige.
Efter et par uger mere vil du mærke, at din sliktrang er markant nedsat, og den øgede forbrænding vil også tydeligt kunne mærkes.
Efter endnu et par uger vil din sliktrang nærmest være væk og du vil kunne opleve en fornyet motivation til at ændre din livsstil på andre punkter.

Til sidst, efter et par ugers brug, vil kaffen hjælpe dig til at bevare de gode vaner og naturligt indgå i din hverdag.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Hvem er Coffee Zero egnet for?

Coffee Zero er især egent til dig, der gerne vil tabe dig. Indholdet af krom hjælper kroppen til at forbrænde fedt og kulhydrater, så det kan sætte godt skub i et vægttab.

Derudover er Coffee Zero et godt produkt til dig, der gerne vil af med dine dårlige vaner med at spise meget slik. Kaffen hjælper nemlig med at dæmpe din sliktrang.

Med Coffee Zero får du et skub i retningen af en sundere livsstil – også på lang sigt.

Et Fair Trade produkt

Coffee ZeroUdover de mange gavnlige effekter er en anden fordel ved Coffee Zero, at det er et Fair Trade produkt. Fair Trade er en certificering, produkter kan få, der vidner om sikre arbejdsforhold og demokratisk organisering i produktionslandet. Der bliver værnet om kaffebønderne og deres liv bliver mere trygt og forudsigeligt gennem ordningen. Det hele er med til at understøtte en positiv udvikling i de lande, kaffen kommer fra.

Du kan altså drikke Coffe Zero med god samvittighed og vide, at du er med til at gøre noget godt for kaffebønder i kaffeproducerende lande i Afrika, Asien og Latinamerika.

Har Coffee Zero bivirkninger?

Effekten af Coffee Zero kan variere meget fra person til person, og derfor kan nogle forbrugere også opleve bivirkninger, mens andre ikke gør. Bivirkninger kan f.eks. være hjertebanken, forstoppelse, kvalme eller hedeture.

Generelt kan koffein, som der jo er i kaffe og også i Coffee Zero, godt have en negativ effekt for nogle. Er det noget, du kan genkende i dig selv, bør du nok holde sig fra produktet.

Generelt er det altid en god idé at konsultere din læge, inden du begynder på kosttilskud eller slankeprodukter som f.eks. Coffee Zero.

Coffee Zero test og anmeldelser

Mange forbrugere har testet Coffee Zero og efterfølgende skrevet anmeldelser af produktet. Der findes bl.a. flere hundrede Coffee Zero Trustpilot anmeldelser. På Trustpilot har produktet overordnet set fået en flot samlet rating, og mange forbrugere har rosende ord at tilføje deres bedømmelse. Flere roser effekten og kan tydeligt mærke, at deres sukkertrang er blevet mindre.

Andre har mindre positive ting at sige og kritiserer bl.a. smagen i deres Coffee Zero anmeldelser. Smagen af kaffe kan dog være meget individuelt, og derfor kan det sagtens være, du nyder smagen af Coffee Zero.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Kom i gang med Coffee Zero

På deres hjemmeside kan du nemt tilmelde dig et abonnement med Coffee Zero. Du modtager hurtigt en pakke, hvor der er 30 poser i, så du har til ca. en måned, hvis du drikker en kop hver dag.

Du kan få 50% intro rabat, så prisen bliver lavere, og der er ikke noget bindingsgebyr. Finder du ud af, at Coffee Zero alligevel ikke er noget for dig, kan du derfor nemt opsige dit abonnement, uden du hæfter for ekstra udgifter.
Bliver du dog – ligesom mange andre danskere – glad for at drikke Coffee Zero, og vil du gerne beholde det som en del af din daglige rutine, kan du blot fortsætte abonnementet og se frem til løbende at modtage nye pakker.

Coffee Zero tilbyder gratis forsendelse og hurtig levering. Du kan altså bestille din første pakke i dag og indenfor få dage sidde og drikke din allerførste kop Coffee Zero.
Hop ind på deres hjemmeside, hvis din interesse er blevet vakt.