SkønhedsMagasinet

OsloSkinLab Anmeldelse 2024 → Spar 60%

Oslo Skin Lab

Oslo Skin LabSmå rynker og fine linjer er en helt naturlig del af at blive ældre. Det betyder dog ikke, at du behøver acceptere, at din hud med tiden får et udseende, du ikke selv er glad for.

Små ændringer i din hudplejerutine kan gøre en stor forskel i forhold til hudens aldringsproces. F.eks. kan små mængder kollagen betyde, at du sløver udviklingen af de fleste rynker og bevarer et ungdommeligt og friskt udseende. Læs mere om dine muligheder lige her.

FÅ 60% RABAT HOS OSLO SKIN LAB HER

Hvad er kollagen?

The SolutionTMVores hud består af tre lag, hvor det midterste lag, kaldet dermis, er tykkest og sikrer, at det øverste lag, kaldet epidermis, bliver ved med at være jævnt og glat. Det inderste lag, kaldet hypodermis består hovedsageligt af fedtceller.

Dermis består af 90% kollagen, og det er kollagen, der understøtter og styrker huden. Men hvad er kollagen egentlig? Det er et protein, der findes helt naturligt i kroppen. Med tiden falder niveauet af kollagen i kroppen dog, og det starter allerede, når du fylder 30.

Kollagen er en vigtig faktor, når det kommer til at undgå rynker og fine linjer. Samtidig hjælper kollagen også til at bevare hudens elasticitet og spændstighed.
Selvom der findes kollagen i proteinrig mad, har det ikke rigtig nogen påvirkning på huden. Kollagenet skal nemlig være brudt ned i præcise peptidelængder, hvis huden skal kunne optage det. Derfor er det de seneste år blevet meget populært at gøre bioaktive kollagenpeptider til en essentiel del af hudplejerutinen.

Produkter fra Oslo Skin Lab

Produkterne fra Oslo Skin Lab er i høj grad udviklet med fokus på kollagen. De tilbyder kollagenpulver, som er en nem måde at holde et højt kollagen-niveau, men de tilbyder også produkter, der indeholder en masse andre gode næringsstoffer, der bl.a. bidrager til den naturlige kollagendannelse i kroppen.

Oslo Skin Lab forhandler to forskellige produkter: The SolutionTM og The BasicsTM.

The SolutionTM

The SolutionTM Beauty Collagen er et kollagenpulver. Det indeholder kun hydrolyzeret kollagen og er helt uden smag. Det gør det nemt at blande pulveret i mad og drikkevarer og på den måde få det inkorporeret i din hverdag på en naturlig måde.

Kollagenet giver din hud mere elasticitet og spændstighed, det hjælper til at reducere rynker og fine linjer, og så modvirker det også cellulitis – bedre kendt som appelsinhud.

Produktet er helt fri for gluten, GMO, uønsket kemi, kulhydrater og tilsætningsstoffer, så du kan indtage det med ro i sjælen.

The BasicsTM

The BasicsTM Essential Skin Nutrition er små kapsler, der både indeholder antioxidanter, vitaminer, fedtsyrer og mineraler. Det er alt sammen gode næringsstoffer til din hud.

Kapslerne indeholder bl.a. vitamin c, der bidrager til normal og naturlig kollagendannelse, og vitamin a og biotin, der hjælper til at opretholde den normale hud.
Derudover er indholdet af vitamin d, c og a også med til at opretholde immunforsvarets normale funktioner.

De små kapsler har derfor masser af gode virksomme stoffer til både din hud, din krop og dit velvære.

Oslo Skin Lab ingredienser

Oslo Skin Lab er en producent, der går meget op i de ingredienser, der er i produkterne. Som nævnt består deres The SolutionTM Beauty Collagen af 100% hydrolyseret kollagen. Der er derfor ikke tilsat noget som helst andet til produktet.

Kollagenet er udvundet af 100% bovine kilder, hvilket vil sige kvæg. Derved er produktet ikke vegetarisk eller vegansk, så det skal du være opmærksom på, hvis du undgår kød og andre animalske produkter i hverdagen.
Til gengæld kan du glæde dig ved, at kollagenpulveret kun indeholder naturlige ingredienser, og at det desuden er glutenfrit og uden fedt og kulhydrater.

BasicsTM Essential Skin Nutrition indeholder også masser af naturlige og gavnlige ingredienser. Der er bl.a. omega 3 i de små kapsler, der er godt for både hud og hår. Omega 3-kilden i kapslerne er Friend of the Sea-certificeret, hvilket vil sige, at det kommer fra sikkert og holdbart fiskeri, der ikke gør skade på økosystemet.

Igen er der ikke tale om et vegetarisk eller vegansk produkt, men der er gjort nogle overvejelser og truffet nogle gode valg i forhold til at beskytte miljøet, bestanden af fisk og vores jordklode på bedst mulig vis.

Alle Oslo Skin Lab ingredienser er nøje udvalgt til at give din hud, dit hår og din krop de allerbedste forudsætninger og den bedste næring.

Sådan virker produkterneThe BasicsTM

Oslo Skin Lab har udviklet deres produkter med fokus på, at de skal være nemme at gøre til en del af sin daglige rutine. F.eks. indtager du nemt Oslo Skin Lab collagen ved at blande pulveret i den mad eller i de drikkevarer, du i forvejen ville indtage.

Kollagenet i The SolutionTM har en effekt, der er videnskabeligt bevist gennem flere forskellige studier. Det er bl.a., at det:

  • Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden.
  • Giver en glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linje.
  • Bidrager til at reducere det, man kender som appelsinhud.

BasicsTM er ligeledes meget gennemtestet, og mange brugere føler, de har opnået en gavnlig effekt ved at tage kapslerne. Der er en længere liste af ingredienser, hvor de er propfyldte med vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter, der gør godt for mange ting.
Konkret hjælper dette kosttilskud med at bekæmpe aldringstegn som følge af oxidation, og samtidig kan kroppen selv udnytte de mange essentielle næringsstoffer, der er i kapslerne.

FÅ 60% RABAT HOS OSLO SKIN LAB HER

Oslo Skin Lab’s filosofi

Idéen til Oslo Skin Lab opstod, fordi Cecilie Nordstrøm, der er kvinden bag firmaet, i mange år havde været optaget af og troet på hudpleje, der kommer indefra.
Efter at have arbejdet med kosttilskud i flere år, lærte hun, hvor meget helbredet påvirkes af at få de rigtige vitaminer og mineraler.

Nordstrøm fandt en tysk producent af kollagen, der havde udviklet et patenteret bioaktivt kollagenhydrolysat, og det viste sig at have en god indvirkning på huden. Da hun længe havde haft en drøm om at finde et produkt, der netop virkede specifikt på huden, var det et perfekt match. Dette stof endte med at blive det aktive stof i The SolutionTM.

Gennemtestede og godkendte

Da Oslo Skin Lab er en virksomhed, der arbejder med sundhed og ikke blot skønhed, er der en del krav til dokumentation, de skal leve op til. Derfor fylder forskning og studier meget, og produkterne er blevet grundigt gennemtestede, inden de er blevet lanceret.
Det kan give en vis tryghed som forbruger, hvilket især er vigtigt, når det kommer til produkter, du skal indtage dagligt.

Oslo Skin Lab startede med at komme på markedet i Norge og Finland, og herefter fulgte både Danmark, Sverige, Tjekkiet, Holland og Slovakiet. De foryngende produkter er blevet enormt populære i alle de lande, de forhandles.
Det er også planen, at de i fremtiden skal udbredes endnu mere, så forbrugere kan købe dem verden over.

Masser af tilfredse kunder

På Trustpilot kan du læse den ene gode Oslo Skin Lab-anmeldelse efter den anden. Virksomheden har nemlig mange tilfredse kunder. Brugerne påpeger især, at produkterne har en rigtig god effekt. De oplever, at deres hud er blevet blødere, at deres smilerynker er blevet reduceret, og at appelsinhuden på lår og baller er blevet formindsket.
Derudover roser mange i deres Oslo Skin Lab Trustpilot-anmeldelse virksomheden for deres gode service og hurtige levering.

På Oslo Skin Lab’s hjemmeside kan du også læse en række kendte kvinders gode oplevelser med produkterne fra Oslo Skin Lab. Der er især fokus på slow aging fremfor anti aging. Det går ud på, at det ikke handler om at undgå den naturlige aldringsproces, men derimod at forblive den bedste version af sig selv – også selvom man bliver ældre.
Her spiller Oslo Skin Lab’s naturlige produkter godt ind, da de ikke er indgribende, men alligevel giver gode resultater som supplement.

Prisvinder

Oslo Skin Lab’s popularitet er også tydelig at se på de mange priser, virksomheden har vundet og været nomineret til.

De vandt bl.a. prisen for Årets Kollagen Produkt ved Costume Skønhedsfavoritter i 2020. I 2021 vandt de Costumes læserpris Skønhedsfavoritter i kategorien Smuk Indefra – en pris, hvor det er læserne selv, der stemmer.

I udlandet har virksomheden og deres produkter også vundet en række priser, der vidner om deres store popularitet blandt forbrugerne.

FÅ 60% RABAT HOS OSLO SKIN LAB HER

Få et godt Oslo Skin Lab tilbud

Vil du også gerne minimere dine rynker og fine linjer? Vil du gerne tage et kosttilskud, der indeholder masser af gode næringsstoffer til både hud og hår? Eller vil du bare gerne føle dig smuk indefra? Så kan du bestille Oslo Skin Lab’s produkter hjem allerede i dag.

Virksomheden tilbyder 60% introrabat helt uden bindingsgebyr, så det er nemt at komme i gang. Finder du ud af, at kollagenpulveret eller kapslerne med kosttilskud alligevel ikke helt er noget for dig, så kan du uden problemer opsige dit medlemskab.

Er du derimod – ligesom så mange andre kunder – tilfreds med de naturlige og virksomme produkter, kan du fortsætte dit medlemskab og se frem til at modtage en ny pakke hver 4. uge. På den måde løber du aldrig tør for dine produkter.
Du kan selvfølgelig også vælge et købe dem som engangskøb, men der er klart flere fordele ved at vælge medlemsløsningen.