SkønhedsMagasinet

VitaePro Anmeldelse → Spar 50% & Få Mere Energi

Vitaepro

VitaeproDu kender dem måske fra reklamerne, eller fordi du kender én af de mange danskere, der er fast forbruger af dem. Det er selvfølgelig Vitaepro, der er tale om. Og hvis du ikke ved, hvad det er, så skal du læse med her. Især hvis du ønsker at få mere energi og et højere aktivitetsniveau i din hverdag.

FÅ 50% RABAT PÅ VITAEPRO SAMT EN GRATIS GAVE – BESTIL HER

Hvad er Vitaepro?

VitaeproVitaepro er et kosttilskud, der har været på det danske marked i mange år. Faktisk kan Vitaepro fejre deres 20-års jubilæum. Det er desuden et af de mest solgte kosttilskud i landet.

Kosttilskuddet er udviklet til at støtte muskler og led, så personer, der tager kosttilskuddet, kan blive ved med at bevæge sig og holde sig aktive.

Vitaepro fås som små kapsler, man tager 1 til 2 stk. af om dagen. De skal tages i forbindelse med et måltid, så det er en god idé at inkorporere det som en del af din daglige morgenmadsrutine eller aftenrutinen i forbindelse med, at du spiser aftensmad.

Vitaepro kan også kombineres med andre kosttilskud. Du skal dog være opmærksom på ikke at overskride referenceindtaget.

Hvad indeholder Vitaepro?

Vitaepro indholdet er nøje udvalgt for at opnå en unik kombination af ingredienser, der har den mest gavnlige effekt.
Der er flere antioxidanter, vitaminer og vigtige omega-3-fedtsyrer i. Ingredienserne er sikre og gennemtestede, så du kan følge dig ganske tryg ved at tage kapslerne.

En enkelt Vitaepro-kapsel indeholder:

  • Selen svarende til 800 g. fuldkornshvede
  • E-vitamin svarende til 50 g. mandler
  • C-vitamin svarende til 240 g. appelsin
  • Lutein og zeaxanthin svarende til 100 g. spinat
  • Omega-3-fedtsyrer svarende til 200 g. torsk
  • Astaxanthin og D-vitamin svarende til 400 g. laks
  • Boswellia serrata, som er med til at holde leddene fleksible

De små kapsler er altså propfyldte med gode ting, der har indvirkning på din krop og dit velvære.

Gode ingredienser fra sikre producenter

Kapslerne har en særlig mørkerød farve, der kommer fra pigmentet ataxanthin. Det findes bl.a. i krebsdyr, rejer, krill og mikroalger. Det ataxanthin, Vitaepro anvender, kommer fra en mikroalge, der hedder Haematococcus Pluvialis. Den dyrkes på Island i et lukket system under meget streng kvalitetskontrol.

Lutein og zeaxanthin er plantestoffer, der kommer fra Tagete erecta – også kaldet stor fløjlsblomst. Det er en plante, der oprindeligt stammer fra Latinamerika og er blevet spist i flere kulturer.

Omega-3-fedtsyrerne i Vitaepro kommer fra calamari, som er en slags blæksprutte. Denne type blæksprutte er ikke udrydningstruet og har en høj andel af fedtsyren DHA. DHA er god for hjernen og for synet, og derfor er calamari et godt valg som omega-3-kilde.

Vitaepro indeholder altså nogle animalske produkter, og er derfor et kosttilskud, du skal gå udenom, hvis du er vegetar eller veganer.

FÅ 50% RABAT PÅ VITAEPRO SAMT EN GRATIS GAVE – BESTIL HER

Hvordan virker Vitaepro?

Vitaepro skal tages konsekvent og dagligt. Efter 4 til 6 måneder begynder de fleste at kunne mærke resultater.

Kosttilskuddet har en række gavnlige effekter. Bl.a. bidrager det til at opretholde en normal muskelfunktion og til normal dannelse af bindevæv, hvilket gør leddene mere bevægelige. Det bidrager også til at vedligeholde hjertet og reducerer træthed og udmattelse.

På den måde er Vitaepro altså et oplagt kosttilskud at tage, hvis du oplever en generel træthed eller hvis du gerne vil kunne holde dig aktiv uanset alder.

Hvem kan have gavn af Vitaepro?

VitaeproVitaepro er typisk blevet markedsført mod ældre mennesker, der ofte er dem, som har problemer med led- og muskelsmerter. Dog kan mange andre også have stor glæde af de små kapsler.

F.eks. er Vitaepro et godt supplement til dig, der ikke får nok frugt og grønt i din kost eller dig, der ikke kommer nok udenfor i sollyset. Det kan f.eks. være, du har et job på et kontor eller lignende, og derfor bruger mange af døgnets timer indendørs, når solen er oppe.

Du bør være forsigtig, hvis du vil give Vitaepro til dine børn. Det er ikke egent til børn under 3 år, og børn mellem 3 og 10 år må højst få én kapsel om dagen. Når barnet er over 10 år, afhænger den anbefalede dosis af barnets øvrige kost og livsstil.

Flot score på Trustpilot

Der er ingen tvivl om, at Vitaepro er populært blandt forbrugerne. På Trustpilot har virksomheden fået en flot samlet rating på 4,2 ud af 5 stjerner, og man kan læse den ene gode Viteapro Trustpilot anmeldelse efter den anden.

Flere skriver, at de tydeligt kan mærke en øget energi, og nogle brugere skriver også i deres Vitaepro anmeldelse, at de oplever færre smerter, efter de er begyndt at tage kosttilskuddet. Derudover bliver virksomheden rost for deres hurtige levering og gode service.

Kom godt i gang med Vitaepro

Det er nemt at komme i gang med at tage Vitaepro. Du kan uden besvær bestille kapslerne hjem via deres hjemmeside, og du modtager dem hurtigt efter bestillingen.

Vitaepro kører også med nogle gode tilbud til nye kunder. De første 7 uger kan du nemlig få 50% rabat på kosttilskuddet samt en gratis velkomstgave. Velkomstgaven er en pakke Cal-Mag, der både indeholder calcium, magnesium og D-vitamin. Det er et godt supplement til knoglerne og kan medvirke til en god kropsholdning og et aktivt liv.

Du kan købe Vitaepro helt uden binding, så hvis kosttilskuddet alligevel ikke er noget for dig, kan du nemt opsige dit abonnement, uden du hæfter for ekstra.

FÅ 50% RABAT PÅ VITAEPRO SAMT EN GRATIS GAVE – BESTIL HER

Bonusprogram

Vitaepro vil gerne belønne deres loyale kunder. Derfor kører de med et bonusprogram, hvor du som kunde kan optjene bonuspoint hver gang, du laver et køb hos dem. Bonuspointene kan bruges på bonusprodukter, der sendes med næste gang, du får en pakke fra Vitaepro. Bonusprodukterne kan være alt fra en særlig træningselastik til andre kosttilskud og cremer.

Du bliver automatisk tilmeldt bonusprogrammet, når du er abonnementskunde hos Vitaepro, og du skal ellers ikke gøre noget for at optjene pointene. Du kan nemt følge med i, hvor mange point du har optjent, da din bonussaldo står på din faktura, men du kan også altid kontakte Vitapro’s kundeservice og få den oplyst.

Der er derfor flere fordele ved at købe et abonnement hos Vitaepro. Vil du gerne have mere energi i din hverdag og måske færre smerter i dine muskler og led, så er det bestemt værd at tjekke Vitaepro ud.